Hej!
Vad kan vi hjälpa dig med?

Vad är MTD2022?

Medieteknikdagen är en arbetsmarknadsdag för medieteknikprogrammet på Linköpings universitet. För tjugoandra året i rad förenar vi hundratals studenter och företag i industrin. Här hittar du all information och alla kontaktuppgifter du kan tänkas behöva

MTD2022

Mässan

Mässan håller till på våning 4 och 5 i Täppan, Campus Norrköping. Lokalen passar perfekt för MTD då den är utformad som en cirkel och äger rum i studenternas vardagliga studiemiljö. Med en trappa samt två hissar i varje ände, är det garanterat alltid mycket trafik!

Medieteknikdagen är till för att föra studenter och företag samman. Det är en mycket uppskattad mässa från både studenter och företag. Nedan kan du se hur det har sett ut tidigare år under MTD

Campus Norrköping, Täppan floor 4

Medieteknikdagen 2022

Medieteknikdagen är ett ideellt arrangemang drivet av och för studenter. Syftet är att knyta kontakter mellan studenter, medietekniker ute i arbetslivet och företagen inom branschen. I år har vi bytt namn från Medieteknikdagarna till Medieteknikdagen.

MTD är ett tillfälle för företag och studenter att inspirera, informera och integrera med varandra. Såväl företag som studenter får här en chans att visa det allra senaste inom medieteknik.

Civilingenjörsprogrammet i medietenik på Linköpings Universitet

Civilingenjörsprogrammet i Medieteknik är utbildningen där tekniken gifter sig med kreativiteten. Resultatet blir en unik spetskompetens inom områden som blir allt viktigare. Klassiska ingenjörsämnen blandas med programmering, visualisering, datorgrafik, interaktionsdesign, ljud och mycket mer.

Utbildningen är belägen på universitets campus Norrköping, med närhet till Visualiseringscenter C, och på så vis till världsledande forskning.

Läs mer om medieteknikprogrammet på sektionens hemsida, www.medieteknik.nu samt på www.liu.se/medieteknik

Tidigare år

Föreläsningar

Varje år håller flera företag spännande föreläsningar om allt från ny spännande teknik inom en rad olika ämnen till olika karriärresor som företagen har gjort. Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier för att inte missa dessa!
Nedan hittar du några exempel på föreläsningar som kan hållas under MTD.