MTD

Mässan

Medieteknikdagen är en arbetsmarknadsdag för medieteknikprogrammet på Linköpings universitet. Ännu ett år förenar vi hundratals studenter och företag i industrin. Här hittar du all information och alla kontaktuppgifter du kan tänkas behöva

Mässan kommer att hållas på campus Norrköping, Bredgatan 33. Här kan företag och studenter träffas och binda kontakt med varandra

Som student får du den perfekta chansen att träffa tidigare studenter tillsammans med företag och prata och diskutera.

Medieteknikdagen är till för att föra studenter och företag samman. Det är en mycket uppskattad mässa från både studenter och företag. Nedan kan du se hur det har sett ut tidigare år under MTD

Medieteknikdagen 2023

Medieteknikdagen är ett ideellt arrangemang drivet av och för studenter. Syftet är att knyta kontakter mellan studenter, medietekniker ute i arbetslivet och företagen inom branschen. I år har vi bytt namn från Medieteknikdagarna till Medieteknikdagen.

MTD är ett tillfälle för företag och studenter att inspirera, informera och integrera med varandra. Såväl företag som studenter får här en chans att visa det allra senaste inom medieteknik.

Civilingenjörsprogrammet i medieteknik på Linköpings Universitet

Civilingenjörsprogrammet i Medieteknik är utbildningen där tekniken gifter sig med kreativiteten. Resultatet blir en unik spetskompetens inom områden som blir allt viktigare. Klassiska ingenjörsämnen blandas med programmering, visualisering, datorgrafik, interaktionsdesign, ljud och mycket mer.

Utbildningen är belägen på universitets campus Norrköping, med närhet till Visualiseringscenter C, och på så vis till världsledande forskning.

Läs mer om medieteknikprogrammet på sektionens hemsida, www.medieteknik.nu samt på www.liu.se/medieteknik

Tidigare år

Föreläsningar

Varje år håller flera företag spännande föreläsningar om allt från ny spännande teknik inom en rad olika ämnen till olika karriärresor som företagen har gjort. Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier för att inte missa dessa!
Nedan hittar du några exempel på föreläsningar som kan hållas under MTD.