Hej!
Vad kan vi hjälpa dig med?

MTD2022

Mässan

Mässan kommer att hållas på plattformen Graduateland. Här kan företag och studenter skapa en profil och lägga till relevant information som vilka jobb som erbjuds / efterfrågas, lägga upp CV, erfarenheter och mycket mer!

Som student kan du gå in i rum tillsammans med företag och prata och diskutera. Känner du att bara vill lyssna? Inga problem! Graduateland erbjuder öppna rum, där du som student kan gå in och lyssna på andra diskusionner och samtal.

Medieteknikdagen är till för att föra studenter och företag samman. Det är en mycket uppskattad mässa från både studenter och företag. Nedan kan du se hur det har sett ut tidigare år under MTD

Medieteknikdagen 2022

Medieteknikdagen är ett ideellt arrangemang drivet av och för studenter. Syftet är att knyta kontakter mellan studenter, medietekniker ute i arbetslivet och företagen inom branschen. I år har vi bytt namn från Medieteknikdagarna till Medieteknikdagen.

MTD är ett tillfälle för företag och studenter att inspirera, informera och integrera med varandra. Såväl företag som studenter får här en chans att visa det allra senaste inom medieteknik.

Civilingenjörsprogrammet i medieteknik på Linköpings Universitet

Civilingenjörsprogrammet i medieteknik är utbildningen där tekniken gifter sig med kreativiteten. Resultatet blir en unik spetskompetens inom områden som blir allt viktigare. Klassiska ingenjörsämnen blandas med programmering, visualisering, datorgrafik, interaktionsdesign, ljud och mycket mer.

Utbildningen är belägen på universitets campus Norrköping, med närhet till Visualiseringscenter C, och på så vis till världsledande forskning.

Läs mer om medieteknikprogrammet på sektionens hemsida, www.medieteknik.nu samt på www.liu.se/medieteknik

Tidigare år

Föreläsningar

Varje år håller flera företag spännande föreläsningar om allt från ny spännande teknik inom en rad olika ämnen till olika karriärresor som företagen har gjort. Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier för att inte missa dessa!
Nedan hittar du några exempel på föreläsningar som kan hållas under MTD.